LÁSD A FÉNYT!

ILLUMINA COLOR: a nélkülözhetetlen, tartós hajfesték a Wella Professionals-től.

                                  Forradalmian új formula, melyet a FÉNY inspirált.

 

Illumina Color 2012Úgy gondolja, hogy már mindent tud a hajfestésről? A Wella Professionals forradalmian új hajfestéke, az ILLUMINA Color teljesen megváltoztatja eddigi elképzeléseit a hajfestékekről.

Az ILLUMINA Color eddig sosem látott áttetsző, természetes hajszínt és bármilyen fényviszonyban látszó ragyogást biztosít a hajnak. Josh Wood, nemzetközi Wella Professionals Color nagykövet így vélekedik: „Az ILLUMINA Color megadja mindazt a fényes ragyogást a hajnak, amiről azt gondolom, hogy szüksége van minden vendégnek. A termék alapötletét a Los Angeles-i reggeli napsütés adta. Hollywood-ban olyan káprázatosak a fények, hogy amint meglátom ezt a csodát, eláll a lélegzetem.”

Melyik típusba tartozik?

A kozmetikai iparban a hölgyek két fő típusát különböztethetjük meg: vannak, akik a telt, vibráló Illumina Color 2012hajszínt, erős alapozót és rúzst kedvelik, míg mások a természetesebb, áttetsző hajszínt szeretik, színezett hidratáló krémmel és finom szájfénnyel. Máshogy kifejezve vannak a Dita von Teese-ek és Gisele Bünchen-nek. Az ILLUMINA Color mindazoknak szól, akik természetesen csillogó, ragyogó és áttetsző hatású hajra vágynak.

A forradalmian új formulát a FÉNY inspirálta

Mindannyian tudjuk, hogy nincs szín fény nélkül. A fény kihozza a hajszín szépségét, egyéniségét, mellyel érzéseket és érzelmeket váltunk ki. Ezáltal a vendégek vonzóbbnak érzik magukat. Azonban a különböző fényviszonyok befolyásolják azt, hogyan látjuk a színt. Josh Wood ebben látja az ILLUMINA Color jelentőségét: „Olyan hajfestéket akartunk megalkotni, amely olyan fényt kölcsönöz a hajnak, mely minden fényviszonyban egyedien látszik. Az ILLUMINA Color ezt a hatást biztosítja számunkra.”

Csányi György, ILLUMINA Color nagykövet szerint: „Az ILLUMINA Color fiatalos, természetes megjelenést, a hajnak egy hihetetlen ragyogást kölcsönöz, mely minden féle fényviszonyban látszik.” Kiss Szilvia, ILLUMINA Color nagykövet még hozzáteszi: „Ezzel a prémium minőségű, tartós hajfestékkel különböző szolgáltatások keretében csodálatos színt és ragyogást adunk a hajnak, miközben egészségessé is varázsoljuk. Ez több mint szín, a FÉNY CSODÁJA.”

Az elmúlt 20 év legnagyobb innovációja

Illumina Color 2012Miért is különleges az ILLUMINA Color? A haj külső rétege, a kutikula olyan áttetsző, mint a köröm. Ezért elengedhetetlenül fontos a kutikula kifogástalan állapota, hiszen az egészséges kutikula átengedi a fényt, és így látszik igazán a haj színtónusa. Kisebb szennyeződések, mint például rézmolekulák a hajon maradhatnak hajmosás után, melyek a kutikulára tapadnak. Ezen molekulák úgy viselkednek a hajfesték közben, mint a szabadgyökök, így megsérthetik a kutikula felszínét. Ezáltal a kutikula elveszti áttetszőségét és a fényt már nem olyan módon szórja szét, a fény nem tud behatolni a hajszálba és a szín elveszti korábbi intenzitását, ragyogását.

Az ILLUMINA Color a forradalmi MICROLIGHT™ technológia milliónyi mikro-részecskéinek segítségével körbeöleli a rézmolekulákat, így az oxidáció során nem tudják megsérteni a kutikulát. A kutikula felszíne sima és egészséges lesz, áttetsző, melyen a fény tökéletesen át tud hatolni. Az ILLUMINA Color így hihetetlen fényvisszaverődést vált ki, mindemellett akár 100%-os őszhaj fedést és áttetsző színeredményt garantál.

A hajszín, melyről mindenki beszél

Josh Wood rengeteg fodrásszal dolgozott együtt, mióta megalkották az új hajfestéket, a világ legkülönbözőbb pontjain. Együtt tapasztalták meg, hogy mit is tud igazán az ILLUMINA Color, együtt várták, hogy láthassák a fény csodáját. Azon fodrászok, akik már kipróbálták az ILLUMINA Color-t, azonnal beleszeretettek, és ILLUMINISTÁvá váltak. Kiss Szilvia és Csányi György is így gondolja: „Ahogy elkezdtünk az ILLUMINA Color-ral dolgozni, azonnal éreztük, hogy innentől nélkülözhetetlen lesz a mindennapi munkánk során. Egyszerűen imádjuk.”

 

Az ILLUMINA Color-t keresse üzletünkben!